• 206
    sol bekte değişime gidilmiş, dubois ile başlanıyor. sol bek oynayabileceğini düşünenlerdenim ama takımın aanholt ile bir savunma alışkanlığı varken fizik olarak hazırlık maçında pek iyi sinyal vermeyen dubois'i adana demir gibi zor deplasmanda tercih etmek çok riskli bir tercih olmuş bence. aanholt hücumda kötü olduğunu bilmeyen yok ama fakat savunma kısmında yeterli performansı vardı. aynı şekilde gomis tercihini de mantıklı bulmadım.
    gomis ve mertens ile konyaspor maçının ilk yarısında karşılama oyununda hareketsiz ve pres yapmakta zorlanan bir ön hat vardı. bu oyuncular 35 yaş üstü oyuncular, gomis'in katkılarını kesinlikle reddetmiyorum fakat onun statik oyunu deplasmanlarda takıma daha fazla yük bindirmesi anlamına geliyor. bu zamana kadar da onbir başladığı maçlarda ikna edebilmiş değil. mertens kesinlikle kötü oynamıyor fakat kaleden uzak oynamak zorunda kalıyor. kerem ve yunus'un savunmada ekstra oynaması gerekebilir. midtsjö'nün torreira ile uyumu merak konusu. oliveira'nın yokluğunda merkezden hücum anlamında beklentim düşük. hücum hattında oynayan oyuncuların performansı skoru belirleyen kısım olur.

    adana demir takım savunmasını iyi yapmasına karşın savunma ikilisini oynayan oyuncuların çok inişli çıkışlı performansları var. rakibin preslerini ayağa paslarla oldukça iyi kırabildikleri için ön alanda şiddetli bir baskı beklemiyorum takımdan. belhanda sahte 9'a benzeyen rolüyle trabzon maçında stoperleri manipüle etmişti. boey - onyekuru eşleşmesi çok ilginç olacak.

    çok zor bir maç olacak. oyunun ritmini düşürmek işimize yarayabilir. kaptığımız topları hızlı şekilde değerlendirip rakip savunmayı dağınık yakalayabilirsek rahatlıkla gol buluruz. geçen maçların aksine final işlerinde daha iyi olmak zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın