resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 14079
    18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe maçı'nda wesley sneijder'in attığı gollere sevinmeyen hatta golü atan sneijder'e sitem eden evliya çelebi türü aidiyetsiz futbolcudur.

    kendisi ve liderliğini yaptığı karam tayfa ile ilgili çok doğru bir tespit okudum. (bkz: #3460074)

    profesyonel hayatta çok şey gördük. ödenmeyen sigortalar, elden verilen maaşlar, eksik primler, verilen sözlerin tutulmaması, herkesten çok çalışmaya rağmen takdir görmemek. çalışan herkes benzer sorunlar yaşamıştır. ancak bu sorunlar karşısında lise öğrencisi aklımızla fevrice değil profesyonel hayata uygun şekilde mücadele ettik ve kararlar verdik. burak yılmaz'ın açıklamalarına göre 500.000 euro eksik yatan prim (ki sebebini bilmiyorlar çünkü hiçbiri efendice sormaya tenezzül bile etmemiş) yüzünden ortalığın karıştığını anlıyoruz. yine anlatılanlara göre bu duruma verdikleri tepkiler, el şakaları, tavırlar, aldıkları aksiyonlar buram buram lise 1 beden eğitimi dersi öncesi erkek öğrencilerin soyunma odası kokuyor.

    bu arkadaşların dördü kol kola girip evlerinin bahçesinde "önümüze gelene 100 tekme" diye yürüyor da olabilirler. acun abilerine bu konuyu bi sormak lazım :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın