• 1794
    genellemelerin geçersiz olduğunu defalarca gördüğümüz ortamımız. yazılanlara çizilenlere bakıyoruz, rakip taraftarı asıp keselim, rakip oyuncu sakatlansın, gebersin tarzı entryler de var. "hocam insan sağlığı, insanlık" her şeyden önemli, galatasaraylılığa bu yakışır diyen de var. geçenlerde denk geldim, antu'dan bir alıntı yapılmış "galatasaray'ın sahasını kapattırmalıyız, asalım keselim" tarzı bir mesaj yayınlanmış. az biraz aşağılarına baksak "olum biz onlar gibi değiliz, bizim futbolcular beceremez ortamı germeyi" tarzı mesajlarla devam ediyor (evet üşenmedim, okudum başlığı). aklı selimler de var hani, renklerin önemi yok, insanca maç olmalı, iki taraf da bilinçli olmalı diye.

    yani neymiş, bizim burda "emre sakatlandı, gebersin" yazan entryimiz, fenerbahçe taraftarına kan kusulan entryler, seviyeyi zorlayan entryler bir gün başka bir platformda, diğer yazılanlar hiçe sayılarak yayınlanır ve ""işte bunlar böyle" etiketi yiyebilirmişiz. tıpkı bizim antu'daki herkesin bilinçsiz, çoluk çocuk olduğunu iddia ettiğimiz gibi.

    bu sözlükte genelleme yapabilecek kadar bilinçli ve renklere sevdalı galatasaray taraftarı olduğuna inanıyorum, bu çizgiden şaşmamak gerekiyor. bu da yazarlarımızın "sen ne biçi taraftarsın", "sen nasıl böyle düşünürsün", "bıktım bu holiganlıklardan" yazmak yerine kendi düşüncelerini güzel dille ifade edip, sözlükteki kaliteli entry sayısını arttırmaya yönelmesi ile mümkün olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın