resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21114
    acaba aramızda bir allahın kulu "arda galatasaray'a para kazandırmadı" diyor mu? var mı aramızda öyle bir ruh hastası? o zaman ne diye elma ile armut karıştırılıp olayı "evlat" savunma moduna çekiyor millet anlamıyorum.

    öncelikle kulüpler kendisine katkı vermiş, her oyuncuya jubile yapıyor mu? sorusuna yanıt vermek lazım. yaş ilerledikçe bunamaya başladım sanırım ama fb, bjk, ts en son ne zaman x oyuncuya jubile yapmış hatırlayan var mı? ya da barca, real mad. liverpool kime jubile maçı düzenledi cidden ben hatırlamıyorum.

    hadi bu kısmı es geçelim en net soruyu soralım; arda turan jubileyi hak etmek için galatasaray'da hangi eşsiz işleri yaptı ? sorgulayalım.

    altyapı'dan çıktı kaptan oldu... eee iyi de sabri sarıoğlu nerden çıktı? hadi o çok başarılı değildi diyenler için bülent korkmaz? o da alt yapıdan çıktı ona niye yapmadık ya da yapmıyoruz?

    bize büyük para kazandırdı. eee yine iyi de bir tek o mu para kazandırdı bu kulübe? ndiaye mesela 8 milyona aldık 16 milyona sattık bonusu otu püsürü çık 8 milyon para kazandırdı, marcao bonusu otu püsürü derken 9 kazandırdı, ümit davala dünya kadar kupa kazanıp üzerine net 4,75 milyon euro kazandırdı. bunlar jubileyi hak etti mi ? bu kritere göre ozan kabak kafadan jubileyi hak etmiş duruyor.

    bunlar tek tek yeterli değil herhalde o zaman hem para kazandırmalı, hem alt yapıdan çıkmalı sanırım o zaman elimizde tugay kerimoğlu var üstelik kendisi futbolu bıraktığında son takımı jubile maçından daha güzel uğurladı kendisini ama biz hiç bir şey yapmadık. herhalde o da en son bizde oynaması gerekiyor maddesine takıldı.

    yani iş fenerbahçe kıracakken (uydurulmuş) tanımlanmış rekorlar işine benzedi, arda turan'a neden jubile yapmalıyız önermeleri havada uçuşuyor.

    - efsane deniyor kimin efsanesi?
    - galatasaray'a yanlışı olmadı deniyor, yukarıda ismini yazdıklarımın oldu mu? ,
    - sabah kalktı dolmuşa binip florya'ya geldi altyapıdan çıktı... eee yani?

    o değil de bu gelirse hakemler bize öyle rahat rahat düdük çakamazlar falan diyen twitch ve youtube soytarısı alevli transfer emojileri paylaşan tipler vardı nerede şimdi onlar? aynı adamlar ligden düşen denizlispor'a 3 gol fazla atsak şampiyon olacağımız maçta bile sıfır katkıyla saç baş yoldurduğunu es geçip "hakemler şampiyonluğumuzu gaspetti" dedi. bunlara ağbi çeken tiplerde geldi sağda solda aynı şeyleri yazdı. nick altı yazıp rencide edesim yok ama hani bu olunca düdük çalamayacaktı hakemler bize? içimizden geçtiler, sadece bu dediğiniz bile olsa jubile maçına en pahalı yerden bilet alırdım...

    özetle bu "adamın" kulübe katkısı, emeği yok diyen taş olur bu konuyu tartışmam ama arda turan galatasaray'da oynamış, jubilesi yapılması gereken ve yapılmamış futbolcu listesi yapılsa ilk 15'e anca girer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın