resim
İlhan Palut
Görev:Teknik Direktör
Takım:Ç. Rizespor
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 145
    kendisini çok beğeniyorum ve hatayspor ile 2.ligden beri takibindeyim. zamanında sarıyerspor deplasmanında takımına inanılmaz ofansif bir futbol oynatmıştı. o maçta caner bağ diye bir kanat oyuncusu gözümüze çarpıştı.o zamandan bu kadar zaman geçmesine rağmen halen kanat oyuncularından verim alması tamamı ile hoca imzasıdır.

    hatayspor ile 1.lige çıkmasından sonra süper lige çıkmasına garanti gözü ile bakılıyordu.
    ne yazık ki kendisi için play-off finalinde penaltılar ile elenmek, hatayspor ile bir sonraki sezona motivasyon kaybı ile başlamasına sebep oldu.

    bu yüzden ligin başlarında hatayspor'dan ayrılıp, bir ay gibi kısa bir süre sonra göztepe ile anlaşma yaparak süper lige adım attı. her ne kadar göztepe'nin vasat kadrosu ile istenileni yapamasada zaman zaman göze güzel gelen futbol oynatmayı başardı.

    konyaspor ile oynattığı futbola ise gıpta ile bakıyorum. adamların en iyi stoper oyuncuları gidiyor ve halen aynı felsefe ile devam etmek istiyorlar. bizim maçta 10 kişi kalıyorlar. halen atak yapmak istiyorlar. konyaspor defans yaparken 1. ve 2. bölgeyi çok kalabalık tutuyor. topu kaptıkları gibi 4-5 kişi aynı anda atağa kalkıyorlar. inanılmaz disiplinli oynamaları, yetenek olarak kısıtlı olmalarına rağmen her takıma kafa tutmaya çalışmaları, tamamı ile ilhan palut'a yazılır.

    bildiğim kadarıyla yabancı dil bilmiyor. onu öğrenmesi lazım ve kendisini büyük takımlarda görmek isterim. biz olur başkası olur farketmez. futbol oynatmaya çalışan herkes biraz saygıyı hak ediyor.

    https://www.transfermarkt.com.tr/...spielbericht/2973407
    https://www.transfermarkt.com.tr/...profil/trainer/41916
    (bkz: 16 eylül 2022 galatasaray konyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın