• 150
    belgeseli izledim ve kesinlikle beğenmedim. madde-madde yazarım biraz format dışı ama hayal kırıklığım üst düzey.
    özellikle belgeseli çeken goya entertainment denilen prodüksiyon firması sıçmış,batırmış.

    film çekmek başka, fatih hocayı anlatmak başka...

    1-) bir kere koskoca fatih terim belgeselini 4 bölüm yapamazsın. sadece " last dance" belgeseli 10 bölümdür.
    2-) 5 adet konukla belgesel çekemezsin. hele halil denilen fanatik fenerli galatasaray muhabiri havasında adamın ne işi var?
    3-) terim'in kaptanı bülent korkmaz'dır. küstür, kavgalıdır, farketmez. niye belgeselde yok?.
    4-) hakan şükür bütün futbolcu kariyeri boyunca fetocuydu. bunu saklamadı, ama fatih hoca ile inanılmaz bir ilişkileri vardı. kavga ederlerdi, birbirlerini severlerdi. hakan şükür'ü çıkarmıyorsan. o belgeseli çekme!
    5-) fatih terim, galatasaray taraftarını için inanılmaz bir figürdür. taraftarla ilgili bir tane düzgün çekim yok. yorum al, röportaj yap, ne düşünüyorunuz?. bunlardan hiç biri yok.
    6-) fatih terim kariyeri boyunca yaptığı bazı ana yanlışları vardı. sorsana onları, hocamı sıkıştırsana biraz. ne lan bu? sevgi pıtırcığı gibi belgesel tipi. misal; niye vedat inceefe ısrarı, bruno denilen kazmayı kim hatırlıyor. misal,adrian knup niye ısrarla alındı.özhan canaydın zamanı yapılan felaket transferler filan filan..
    7-) özellikle gazete haberlerini yayınlarken fotoşop kullanması, arşiv haberlerinin eksikliği, skandal olaylardır. bir adet düzgün vtr'sini bile göremedim.

    aklıma gelenler bunlar, hayal kırıklığı içindeyim. özellikle çekimlerin kalitesizliği, içerik olarak çok zayıf olması gibi bir çok madde sayılabilir, umarım ileri zamanda daha iyisi yapılır.

    hocam idol olarak türk futboluna ve galatasaray tarihine imza atmıştır. daha iyilerine layık olması dileğiyle..
App Store'dan indirin Google Play'den alın