• 139
    yani ne desem bilemedim. 4 bölümünü de izledim ama bilmediğim, görmediğim hiç bir şey yoktu belgeselde. biraz daha kamera arkalarında neler oldu, basına yansımayan neler yaşandı bunları görmek isterdim açıkçası. elinde belki de 3-4 sezon çıkarabileceğin bir malzeme var, o kadar yaşanmışlıklar var ama koştur koştur bir belgesel çekilmiş. her dakikası bir anımızı canlandırdı, her sahne bizden bir parçaydı ama duygusal olarak çok içine alamadı beni.

    bir diğer husus da hocayı hep övme üzerine kurulmuş. yaptığı hatalar, söyledikleri, başaramadıkları gibi olumsuz yönlerini de göstermeleri daha doğru olurdu bence. mesela demirören'le imzaladıkları sözleşme, orada yaptığı konuşma, fiorentina'ya gitmeye aylar önce karar vermesi ama son ana kadar kulübü bundan haberdar etmemesi gibi.

    her şeyiyle terim bizim geçmişimizdir, efsanemizdir. bundan sonrası spoiler;
    --- alıntı ---
    başkan olmak için hazırlandığını ifade etmesine hiç şaşırmadım ama kendini böyle bir yarışın içine sokması terimi bitirir. lise farklı bir camia. terim gaza gelip başkanlık için de değil sportif aş için bir role hazırlanmalıydı bence. bizim başkan adayımız nettir: sn erden timur.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın