resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 755
    ölüsü iş yapar sözündeki ölü icardi. ölü gelmiş. reddit soccer forumunda yıllardır şöyle bir geyik var: "people trashing ıcardi in the match thread. here you fucking go. this is ıcardi. no touches with no service, but when he does get it, it's done." aynen bunu yaptı eleman, ilk alan açılan ortada müthiş bir koşuyla golünü atar gibi oldu, calvo dayanamayıp kendi attı.

    top bir şekilde içeri dönebilirse gollerini atacaktır. fakat bence buradaki daha ciddi problem icardi hakikaten uzunca bir süre okan hoca'nın parlattığı santrafor tipine dönemeyecek gibi duruyor. 37 yaşındaki gomis'ten bile futbolcu çıkardı malum. icardi özelinde inter yıllarında en azından elit bir dengesi, omuz atması, fiziksel presence'ı var iken onlara daha çok var gibi.

    ben hala takıma erkenden yararlı olacağını düşünüyorum, çünkü takımın karar verme mekanizmalarını kolaylaştırıyor. bu maçta çok ulaşmasa da gören icardi'ye top atmaya çalıştı, kerem de denedi, yusuf da denedi, yunus da denedi. biz napıyoruz denklemine girmeden icardi yönüne sallarlarsa çok iyi sonuçlar alabilirler.

    (bkz: 16 eylül 2022 galatasaray konyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın