• 132
    dün gece bölümlerin hepsini bitirdim. acemiler için fatih terim gibi bir şey olmuş. belgesel prodüksiyonundaki en uyuz olduğum şeyi ilk bölümden sonra şurada yazmıştım: (bkz: #3452415)

    ama prodüksiyonu geçtim, genelde de bir sıkıntılar var. sanki daha uzun sürecekmiş de yarıda kalmış gibi. yani evet, aptal değilim olanları biliyorum ama bu "yarıda kalma seviyesi" öyle bir halde ki sanki kovulma olayından sonra çekim ekibiyle bir kere bile yan yana gelmemişler gibi duruyor.

    mesela son bölümde durduk yere giren torun meselesi. sanki bölümlerden bir tanesi tamamen hocanın aile hayatı üzerine olacaktı da bu kovulma olayından sonra hoca belgeseli tamamen kafada sildi, bir daha devam edilmedi, o kesit çöpe gitmesin diye bölüm sonuna eklendi.

    yani böyle saçmalıklar var. açıkçası fatih terim gibi bir insanın belgeseli yapılıyor, netflix gibi bir dayanak arkaya alınıyor ama ortaya böyle kötü bir iş çıkıyor. hoca ve anıları sabaha kadar dinlenir, orada bir sorun yok da belgesel ekibinin rezaleti gözden kaçmamalı.

    nereden baksan maksimum 4-5 puan alır bu iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın