resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Ankaragücü
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 5094
    iki gündür bir şekilde başlığı talep görüyor.

    futbolculuk başka bir olay, teknik adamlık başka bir olay. emre futbolcuyken, fenerbahçe transferi sonrası asla bize gelsin istemezdim. müthiş bir yetenek olsa bile hep nefretle baktığım bir oyuncuydu. melo’nun kendisine s*ktir çektiğinde falan orgazm olmuştum resmen.

    ama başta dediğim gibi teknik adamlıkla futbolculuk farklı şeyler. emre’nin o dönemi geride kaldı. artık farklı bir statüde kendisi. şey gibi biraz bu; lise veya üniversite arkadaşlarıyla yıllar sonra görüşmek gibi. o yıllardaki gibi enseye şaplak g*te parmak takılamazsınız. o dönem evet, belki kanka modundaydınız, belki tekme tokat kavga etmiştiniz ama dediğim gibi o dönem geride kaldı. aynı kişi ama farklı bir statü. bence emre de öyle. bizim taraftarın bunu anlaması gerekiyor. siz de eşek kadar adam olduktan sonra lisedeki lakabınızla çağrılmak istemezsiniz sonuçta. amerikalılar’ın dediği gibi “state and church” olayı. artık ayrım yapmalıyız.

    kendisinin bize gelip gelmemesi artık tamamen onun teknik adamlık yeteneğine bağlı. bana göre o kadar iyi bir teknik adam değil şu an ama bir potansiyel var. okan buruk daha bir potansiyeldi mesela. baya kazıya kazıya geldi. rizespor, akhisar falan bir background yaptı. emre ise fenerbahçe ve başakşehir henüz. yani yetenekli olup olmadığını daha tam kestiremedim ama dediğim gibi şu an teknik adamlık açısından “hot prospect for the future”. her şeyden öte bize gelmesi için öncelikle winner bir adam olması gerekiyor. okan buruk bunu başardı mesela. emre bu fırsatı kaçırdı. 2020-2021 sezonunda sivasspor’a evinde yenilmese, o sezon şampiyon fenerbahçe olabilirdi. yani biraz temkinliyim, bu kötü şöhreti düzeltmesi lazım.

    emre ile ilgili şu an bir derdim yok açıkçası. geçmişte onu yapmış, bunu söylemiş falan geçti bitti. şu an farklı bir statüde artık. onun içindir ki şu an bizimle ilgili konu geçtiğinde daha cesur konuşabiliyor. önceden sadece işte hagi en iyi futbolcu, kariyerimi galatasaray’a borçluyum gibi şeyler söylüyordu ama şu an kendisiyle hiç ilgisi olmayan bir yusuf demir mevzusu hakkında kulübü destekleyen açıklamalarda bulunuyor. bunu ilk başta bize yaranmak olarak algılayabilirsiniz ama ben öyle algılamıyorum açıkçası. benim gördüğüm, baya baya bir teknik adam moduna bürünmüş emre. teknik adam ağzıyla konuşuyor bana göre.

    kısacası, kendisini kanıtlarsa, tabi ki teknik direktörümüz olabilir. eski defterleri kapatmamız lazım artık. gereği de yok. saha içinde değil adam artık.

    yolun açık olsun süper bücür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın