2022-23 UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2.Hafta Maçı
22:00 Allianz Stadium
1 - 2
  • 13
    juventus dahi juventus'un ezilmesini izleyen bir adet teknik direktöre sahipken, benfica'nın fazladan birşey yapmasına gerek yoktu.

    as kadrondan eksik çıktığın şampiyonlar ligi'nde hatayı cezasız bırakmazlar.

    orta sahada miretti gibi tecrübesiz birini sahaya sürüp, 3'lü savunmada da ısrar edersen arkada eksik yakalanırsın. rafa silva gibi bir oyuncuya da açıkça dersin ki: "bizi burada maymun et", o da keyifle bunu yapar.

    geçiş oyunun yok ise, savunmadan topu çıkaracak pasör oyuncun yok ise, topu ayağında tutabilecek oyuncun yok ise; savunman ile orta sahan arasındaki o ince çizgide senin o uzun boylu defanslarını, beklerini rafa silva gibi kısa adamlar böyle yorarlar.

    juventus'taki bu durumun başka bir örneği de fenerbahçe'de var. beşiktaş'da geçtiğimiz hafta başakşehir karşısında yaşadı.

    allegri bunlarda ısrar ederek; başakşehir ve galatasaray gibi takımlar için çocuk oyuncağı niteliği taşıyan oyunların bir benzerini benfica'nın da yapmasına müsade etti. ben maçtan keyf aldığını düşünüyorum çünkü bench'te rugani ve soule de yorulmadan günü kapattılar.

    schmidt'in hatası yok muydu? makina gibi işleyen takımda son çeyrek'te o kadar değişiklik yapılmaz. bugün juventus o cezayı kesemedi ancak tüm takımları bu kadar eksik yakalayamazsınız, şampiyonlar ligi'nde deplasmanda son çeyrek'i de oynayacak o takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın