resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 5053
    yurt dışında futbol oynarken, "dönersem sadece galatasaray'da oynarım" demene rağmen, galatasaray yönetimi gerekli şartları sağlayamadığı ve fenerbahçe reddedilmeyecek bir teklif yaptığı için kabul etmiş olabilirsin ama bu galatasaray ile bağını koparmanı, geçmişini değiştirmeyi çalışmanı gerektirmez. keza, emre belözoğlu'nun kendini fenerbahçe'ye kabul ettirmesine gerek yoktu, fenerbahçe'nin transfer ediyorsa emre belözoğlu'yu kabul etmesi gerekiyordu.

    mehmet topal gibi profesyonel bir şekilde hareket edebilirdi veya okan buruk gibi galatasaray ile bağını tamamen koparmayabilirdi. bu durumda, fenerbahçe'de veya başka bir takımda forma giymesine rağmen galatasaray'a tekrar dönebilme şansı bulabilirdi. ancak, volkan demirel ve fenerbahçe'nin felipe melo'su gibi davranmayı, kulübünün bayrak adamı gibi olmayı tercih etti.

    okan buruk'un galatasaray'a teknik direktör olarak döndüğünü gördükten sonra geçmiş davranışlarından dolayı pişmanlıkları olmuş mudur yalnız kendisi bilir ama geçmiş eylemleri galatasaray kapısını bence tamamen kapadı. fenerbahçe'nin bayrak adamı gibi davranmayı tercih ettikten sonra galatasaray'a gelmesi; selçuk inan veya felipe melo'nun fenerbahçe'ye, volkan demirel veya alex de souza'nın galatasaray'a teknik direktör olması gibi bir şey bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın