resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 5046
    okan hocadan sonra galatasaray’a gelmek için yol yaptığını düşündüğüm teknik direktör. çünkü fener’in modasının geçtiğini, kronik başarısız olduklarını anladı. istediği kadar iyi antrenör olsun, o camiada başarılı olamayacak bunu biliyor. beşiktaş ve trabzon ile de arası çok kötü. hepsiyle olaylarla yaşadı. artı olarak herhangi bir bağı da yok. geriye kalıyor başarı manyağı olduğu eski kulübü.

    bizim hakkımızda herhangi bir hakareti var mıdır futbolcuyken, hatırlamıyorun. dalga geçer gibi söylemleri, küçümsemesi, hakaretleri var mı, yok. biz almadık, mecbur karşı tarafa gitti. sonrasında her maç ana avrat hatırını sorduk.

    bize dolaylı yoldan zeytindalı uzattığı 3-5 demeci mevcut son yıllarda. türkiye ligi için türk antrenörler altınken, okan buruk sonrası yavaştan kendisini hazırlasak fena olmaz diyorum. sonuçta okan hoca 1-2 sene üst üste şampiyon olsa burada kalmayacak, avrupaya uçacak. geleceği de düşünmek lazım.

    okan buruk’un başarılı olduğunu farz edip yerini de şimdiden doldurursak, fatih terim gittikten sonraki boşluğa bir daha düşmeyiz. melo’yu da türkiye’ye getirir emre’yle ağıza vermeli pasta yediririz olur biter :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın