• 940
    liginde kendisinin seviyesinde olmayı bırakın o seviyenin iki gömlek altında bir rakibi bile olmaması dolayısıyla uluslararası rekabette yerinde sayan takım. yerinde saymak dediğim son 12 yılda 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu ve 2 de final bu arada. demek istediğim real madrid'in ardından dünyanın en büyük ikinci kulübü olmalarına karşın real madrid'le aralarında uçurum var. liverpool, milan, barcelona gibi kulüplerin arasından sıyrılıp 2. en büyük olarak tartışmasız bir yer edinmeliydi bayern. ama şu an bu konu tartışılır.

    bundesliga'da tarihi boyunca çekiştiği, real'in barçası gibi bir veya birkaç rakibi olsaydı bugün 3 şampiyonlar ligi fazla kazanmış olurlardı. aşırı sallama bir çıkarım bu farkındayım, ama yeri geliyor premier lig'deki aşırı güçlü rekabet son derece kaypak chelsea'ye şampiyonlar ligi'ni götürmeye yetecek fiziksel ve psikolojik hazırlık avantajını veriyor.

    doğası gereği underdog borussia dortmund, köksüz rb leipzig, yıkık schalke 04, amaçsız bayer leverkusen ve wolfsburg'la mücadele etmek bayern'i köreltiyor aga. biraz da dövüle dövüle öğreniliyor dövmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın