resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.71
Uyruk:Avusturya
  • 386
    kendisiyle ilgili sorunun neden sadece türkiye özelinde tartışıldığı anlamıyorum. kulüp konuyu atlıyor mu bilmiyorum, sonuçta çok iyi hukukçuları vardır. (modeste ve botheim olayları bu konuda şüphe yaratıyor.) yine de buradan kulübe ulaşabilen arkadaşlar varsa en azından bir iletseler güzel olur.

    avusturya'nnın yaptığı hukuktaki dürüstlük kuralına aykırı bir durum. kuralı suistimal etmek. oyuncuyu bağlamak için 2'şer-3'er dakika oynatmışlar. burada iyiniyetten söz edilemez.

    fifa'nın kuralları ayet değil değişebilir. önemli olan haklılığını ispat etmek. bu kuralın ilk çıkışı da yanlış hatırlamıyorsam mounir el haddadi'nin bu ispanya beni 10 dakika oynattı bir daha almadı diye hakkını aramasından çıktı. yani üç maçta 270 dakika oynayan topçu milli takım değiştirebilirken toplamda 43 dakika oynamış bir oyuncunun değiştirememesi zaten hakkaniyetli değil.

    işin özü, ülkede bizim lehimize sonuçlandırmayacaklarını bildiğimiz bir tartışmanın içinde kalmaktansa, çok iyi hazırlanmış bir savunmayla uluslararası arenadan sonnuç almaya çalışmak çok daha mantıklı.

    ki kulüpte tandnığı olanlar varsa gerçekten bir söylesinler. kulübün bu konuda adım atmaması kadar saçma bir şey yok çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın