resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 5041
    son haftalarda antalyaspor'un art arda puanlar kaybetmesiyle geleneksel nuri şahin övme şenlikleri yerini emre belözoğlu övme şenliklerine bırakmış gibi görünüyor.*

    bence de kısa teknik direktörlük kariyerinde çok iyi bir potansiyel gösteriyor ama başakşehir'de göreve başladığından beri sürekli yukarı doğru giden bir performansı oldu ve henüz hiç düşüş yaşamadı. düşüş yaşadıkları zamanlarda iyi bir reaksiyon gösterip, takımı toparlayabilecek mi bence kendisinin kariyeri için en önemli sınav olacak.

    ayrıca, galatasaray ile ilgili sürekli açıklama yapma sebebinin gelecekte galatasaray teknik direktörlüğü hedefi olduğundan değil de kendisine gelen olumsuz tepkileri bir nebze azaltmak için olduğunu düşünüyorum. yani, galatasaray deplasmanına geldiğinde göreceği tepkiyi azaltmak istiyor veya milli takımda görev alırsa galatasaray camiasından da destek görmek gibi uzun vadeli düşünceleri olabilir.

    her ne kadar şimdilerde olgun ve akil bir futbol adamı çizgisindeymiş gibi davransa da çok değil 3 sene önce başakşehir ile oynadığımız şampiyonluk maçında* takımının attığı golden sonra tribünleri tahrik ederek sahaya indirmeyi çalışmıştı.

    türk futboluna ve ülke puanına katkı sağlamasını, hatta başarabilirse avrupa'da bir takım çalıştırabilmesini isterim ama galatasaray'a aykut kocaman'dan bile daha uzak olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın