• 1
    ultraslan'ın başlattığı çağrı. son zamanlardaki nadir doğru işlerinden olmuş. altyapısından çıktığı futbolu bıraktığı yuvasında jübileyi hak ediyor arda. galatasaray yönetimleri vefasız. hakan şükürler, hasan şaşlar, bülent korkmazlar, selçuk inanlar.. nice galatasaray efsanesi hak ettiği şekilde uğurlanmadı galatasaray'dan. arda, bu topraklarda yetişmiş, en büyük türk futbolcu. onu yetiştiren de galatasaray altyapısıdır.

    doğru ya da yanlış; çok nefretli, sancılı bir sürece döndü arda'nın yaşadıkları. kendisini, benden nefret edene bile hakkım helal demiş, taraftardan da helallik istemiş. benim de bir galatasaraylı olarak hakkım kendisine helal. şu nefret ortamından, her dakika birilerine bir şeyler hatırlatılamasından, onculuk bunculuktan da çok sıkıldım. umarım, güzel bir adım atar yönetim ve hem taraftarın hem de arda'nın her duyguyu yaşadığı bu 20 yıllık serüvene en azından pozitif bir nokta koyarız.

    erden timur çoğu yıkılmazı yıkıyor, hoşuma giden bir galatasaray insa ediyor. burada da tahminim dogru adım atacaktır.

    son bir not olarak da galatasaray tarihinde sinirimin geçmeyeceği azınlık insanlardan domenec torrent ile bitireyim sözümü. kendisinin iyi niyetli olduğunu düşünmuyorum fakat bu niyetinden bağımsız talimatla yaptığı bir işti: taraftara sövdürmek için giden maçlarda, kadıköy deplasmanında vs arda'yı alırken ne barcelona'ya götürdü ne de adanademir maçı ile taraftara vedasına izin verdi. bizden sonra, almeria'dan bile kontrat bulamamış, turk spor tarihinin en rezil yönetiminin getirdiği bu kisinin bu hareketi de aklımdan kolay kolay silinmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın