resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 709
    senelerce aşk-ı memnu behlül’ü, sırf kıvanç tatlıtuğ’un karizması ve yakışıklılığı ile iyi rol model olarak gösteren medyanın, çocuklarına isimlerini koyan ülke vatandaşlarının olduğu bir ülkede kendisinin özel hayatı bu kadar söz konusu olmamalı. elbette biz de burda tartıştık zamanında, maxi lopez’e hak verdik, icardi’ye de kabahat bulduk ama yetti, bitti gitti. adamın o saatten sonra bir falsosu da olmadı. olmadığı gibi bunun ceremesini de çekti.

    kaldı ki eşi wanda nara, epey dominant ve alfa bir karakter. en ufak yanlışında façasını çizer.

    yahu en fırtına dönemlerinde arjantin milli takımına alınmadı. iki kez serie a gol kralı olmuş bir kalite icardi. sneijder’den sonra 20’li yaşlarda bu takıma gelen top class ilk oyuncu. o burada efsane oldu, dilerim icardi de sneijder kadar etki bırakabilir. ne tesadüf, her ikisinin de inter geçmişi var. artık inter’de çaptan düşmüş her oyuncuya potansiyel galatasaray oyuncusu gözüyle bakmaya başlayacağız artık.

    birbirlerinin kuzenleri, yeğenleri acaba onlara nikah düşer mi diye o müftülük senin, bu imam benim gezen adamlar da kabahat bulmasın çocuğa. tencere dibin kara, seninki benden kara.

    kuzey tekinoğlu, makara standlarından bildirdi… :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın