• 30
    1 gün kalan maç.

    https://gss.gs/VSv.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    55 dk 10 kişiyle oynayıp kazandığımız gaziantep maçından sonra gelen 5 yeni transferin coşkusu camiada her şey yolunda. fakat malesef böyle ortamlarda çok yükseldiğimiz zamanlarda hep saçma sapan işler olur. evimizde giresun'a kaybettiğimiz gibi.

    tabii o gün takım hiç hazır değildi son birkaç haftadır daha iyiyiz ama yine de çok dikkatli olmalıyız.

    ben abdülkerim yerine emin bayram'ı koyarak antep maçının aynı kadrosunun çıkmasını bekliyorum. deplasmanda bu maçta hem sol stoperi hem de sol beki tecrübesiz yapmak manasız, fazlasıyla riskli olur.

    bu riski ikinci yarıda geride veya beraberlik hâlinde olursak alırız. belki de berkan girer yine kazımcan girmez bilmiyorum.

    ben özellikle kerem aktürkoğlu'nun ne yapacağını çok merak ediyorum. şimdiye kadar alternatifi kendisinin gerisindeydi. artık aynı oyunu oynarsa kendisini kulübede görecek. kerem'in nasıl bir mental yapısı olduğunu da göreceğiz. sinip daha da düşecek mi, kendisini ispat etmek için daha da mı iyi olmaya çalışacak...

    forvette de keza gomis ile mi başlayacağız, çünkü geçen hafta golünü attı yine yoksa seferovic mi oynayacak...

    yeni transferler kadroda olacak mı? bence rashica'yı her türlü oyunda izleyeceğiz bir süre, belki yusuf'u da. icardi kulübede olacak mı? mata ne durumda?

    kenarda olmaları bile sahadakileri hirslandiracaktir.

    kazandığımız anda haftaya 16'sindaki konya maçı acayip bir havada oynanır ki 2 galibiyet alabilirsek sonraki boşlukta takım daha da alışır birbirine ve daha da güçlü döneriz.

    hayır o değil de lig maçları haftada bir oynamıyor muydu biz niye 3 haftada bir maç yapıyoruz :(

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın