resim
Kazımcan Karataş
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 171
    11 eylül 2022 kasımpaşa galatasaray maçına ilk 11'de çıkması gerektiğini düşünüyor, mertens ya da hazırsa rashica'nın kerem yerine solda oynamasını istiyorum. kerem biraz dinlenmeli, oyuna sonradan girmeli.

    şimdi, ben bu çocuğu birkaç altay maçı hariç izlemedim. ama sen bu çocuğu pva'nın alternatifi olarak almışsın. yani hamza akman ya da ali turap bülbül'den farklı kazımcan'ın durumu. onlar mevkilerinde üçüncü, dördüncü alternatif. kazımcan ise doğrudan as oyuncunun yedeği. "pva sakatlandığında kazımcan oynar," demişsin yani. demek ki bu çocuk süper lig seviyesinde maça çıkacak düzeyde. nitekim geçen yıl bir sürü maç oynadı. savunma zaafiyeti olabilir ama rakibin de kasımpaşayken yerli kuralından ötürü kendisine şans verebilirsin.

    ayrıca, orta sahamızı üçlü kurduğumuz maçlarda torreira'yı stoperlerin arasına sokup iki bekimizi de çıkarabiliriz. böyle bir durumda kazım, temposuz ve kütük ayaklı pva'dan çok daha verimli olabilir. evet, hâlâ ham bir oyuncu kazımcan ama yedek kulübesinde pişmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın