resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 681
    kariyerinde ciktigi tum maclarda aldigi sureye karsilik skor katkisi (atilan gol) 136 dakika olmus.

    messi - ronaldo - mbappe - levandowski gibi top seviye oyuncularda bu rakam 90-110 arasi gezdigini dusunursek, sanirim kendisinin ne kadar golcu bir oyuncu oldugundan kimsenin suphe duymamasi gerek. bir diger enteresan istatistik ise gomis. bu rakam 146 dakika. sadece super lig baz alinirsa 93 dakikaya dusuyor. dunya genelinde bu rakamda haaland 86 dakikayla oynuyor ve premier lig'e ortalama 48 dakikada 1 gol ile basladi ve bundesliga'yi 68 dakika ile tamamlamis. zlatan'in kariyeri 128 dakika.

    eskilerin bildigi inanilmaz bir gol makinesi olan mario jardel 100 dakikayla kariyerini tamamlamis. seferovic 207 dakika olarak görunuyor misal. mostafa'nin galatasaray kariyeri 130 dakika gibi cok iyi bir rakam. fransa'da 170 dakika ile oynuyor.

    bu istatistikler isiginda birinci sinif gol makinelerinin 90-110 dakikada bir gole katki vermesi gerekiyor. cok iyi golculerin ise 140 dakikanin altinda kalmasi lazim. tabii bu istatistikler bir golcunun bir sonraki takiminda veya ligde cok buyuk fayda saglayacagi anlamina gelmiyor ama top seviye liglerde 140 dakika altinda kalan oyuncularin görece daha kolay liglere gittiginde bu rakamlari 100 dakikaya kadar indirdigini görebiliyoruz. bu rakamlara asist sayilari dahil degil, yani gole katkidan ziyade direkt gol atma suresi.

    ıcardi ritmini bulursa ve iyi beslenirse hemen hemen her macta gol atacak bir istatistik yakalayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın