resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 669
    ınanilmaz bir fiyata kiralik olarak takima katilmistir. biz o paralara portekiz liginde kume dusmemeye oynayan takimlarin 6 numarasini getiriyorduk.

    saka bir yana plan cok basit aslinda.

    önce plan icardi ile yapildi. paristen alacagi maastan 2.2 milyon euro dusmesi rica edildi. böylece psg'nin icardi'ye verecegi maas 6 milyon euro'ya dustu. bu da psg'nin icardi'yi bedelsiz birakmasina neden oldu. muhtesem zekice kurgulanmis bir plan göruyoruz. simdi icardi de salak degil, seneye bir yillik sözlesmesi kalacak ve psg bu sözlesmeden cikmak isteyecek. bugun 2.2 milyona razi olan takim, seneye 8.2 milyon euro verecegi oyuncuyu 2.5 milyon euro'ya birakacak. yani bu sene maasinin yarisini biz verelim bize gelsin kismini bu sekilde kapatacagiz.

    bu sezon icardi iyi bir sezon gecirirse guzel bir sözlesme kapacak söyleki; son senesinde paris'te 8,2 milyon euro alip, futbol ömrunun geri kalan kisminda ortalama maksimum 2 milyon euro ancak kazanacaktir. bu da 4 sezonda 8 milyon euro + 8.2 milyon euro 16 milyon euro civari bir geliri olacak. bu da yillik 3.2 milyon euro eder. biz kendisine 5 sezon icin 20 milyon euro garanti para ve istanbul'da krallar gibi bir hayat önerecegiz. bu da kendisinin yillik maliyetini 4 milyon euro'ya dusurur. ıcardi bizde tutarsa her iki taraf da kazaniyor. tutmazsa zararimiz 750 bin euro. yani erden timur durumu kendisi icin öyle bir hale getirdi ki mecburen her seyini sahaya verip oynamak zorunda. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın