• 45296
    fernando muslera: "deneyimli oyuncular hepsi... torreira, atletico madrid ve arsenal'de oynadı, kaptan değildi ama oralarda çok önemli bir oyuncuydu. önemli olan kaptan olmak değil, sorumluluk almak."

    "galatasaray'ın her zaman kaliteli futbolcuları vardır. önemli olan galatasaray'da olduklarının farkında olmalarının. her zaman şampiyonluk için mücadele ederler. bu sene de şampiyonluk için mücadele edeceğiz."

    "geçen sezon da tamamen yeniden yapılanmıştık. bu sezon da aynı şekilde, birbirimize adaptasyon için zamana ihtiyacımız oluyor. şu anda da çok iyi oynuyoruz gerçekten, birbirimizi tamamlıyoruz."

    "gerçekten zor bir maç oldu bizim için. bir çok zorlukla karşılaştık maç içinde. abdülkerim'in kırmızı kartı bizi zorladı. herkes fazla koştu ve mücadele etti, ama sonunda maçı kazanmayı başardık."

    "henüz ıcardi'yle konuşmadık. çok güzel bir transfer bizim için. büyük takımlarda ve milli takım'da oynadı. gerçekten çok önemli bir oyuncu."

    "hem sahanın içinde hem dışında birlikte olmak çok önemli bir şey. yakınlık kurmak bizim için önemli bir şey. ailemizden çok birbirimizi görüyoruz. bunun için de dışarıda yemekler ayarlıyoruz ve kaynaşmak istiyoruz."

    "türkçe konuşulan şeyleri çoğunlukla anlıyorum 11 yıldır burada olduğum için. genellikle soyunma odasında türkçe konuşmayı tercih ediyorum. hakemlerle de saha içinde zaman zaman türkçe konuşuyorum."
    ****

    kaptan özet geçmiş. yeni transferleri florya'nın havasına sokma işi artık kendisinde. hem kaptan hem de eski oyuncumuz olması sebebiyle. ayrıca güney amerikalı ve italya geçmişi de var.

    sinerjiyi yakalar, galatasaray büyüklüğünü ve istenileni oyuncuya verebilirsek zaten işin büyük kısmı çözüldü. sonrası hocanın takımı fiziksel, taktik ve mental olarak hazırlanmasında...

    ben çok umutluyum...

    olacak olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın