• 41
    ali koç'un hiçbir işinin olmadığı gibi iyi niyetli olmayan cümlesidir.

    millet sinirlenip gaza gelmiş erden timur'un "sana ne" kıvamında daha sert bir cevap vermesi gerektiğini düşünen olmuş fakat ben erden timur'un olayı büyütmeden müthiş savuşturduğunu düşünüyorum.

    öncelikle niyet okumamızı düzgün yapalım ki durumu kavrayabilelim. ali koç'un buradaki amacı tamamen, kadromuzu çok para harcayarak kurduğumuz algısını oturtarak başkan, erden timur, okan buruk, futbolcular ve taraftar üzerindeki baskıyı arttırmak. zaten bu işler için bir şirket ile çalıştıklarını biliyoruz. 28 şampiyonluk yalanı, kale arkasından bakılan ofsayt pozisyonları gibi olaylarda verdikleri yavuz hırsız tepkilerinden bunu biliyorsunuz, ki yöneticilerinden biri de bir clubhouse odasında "biz bunları kamuoyu iknası için yapıyoruz" cümlesini kurdu.

    burada verilecek herhangi bir "sana ne, seni ilgilendirmez, işine bak" minvalindeki cevap o an ali koç'u bozardı ancak aynı zamanda istemeden de olsa harcama konusu kabul edilmiş olunurdu. burada yapılacak en güzel şey söylenilen şeyin çok büyümesine mahal vermeden harcamadık mesajını iliştirmek olurdu ki öyle de oldu.

    dünkü çocuk denilen erden timur'u bile tuzağa çekemeyen yalı çocuğu, futbol uğruna doğuştan sahip olduğu bu ailevi imajı daha ne kadar zedeleyecek gerçekten aşırı merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın