• 3
    umrumda olmayan durumdur. emekli bir muhasebeci taraftar olarak söylüyorum: bunu da ben düşünmeyeyim artık ya.

    ergendim, fener anelkaları getirip appiahları götürüyordu ve galatasaray o zamanlar öldü, bitti ve batık olarak görülüyordu. otuz iki yaşındayım. kur şu seviyede, gelirler kuş kadar kaldı, bu maliyetlerin altından nasıl kalkacacağız falan muhabbetleri var. hayatta her şey bir şekilde oluyor ve ilerliyor. o batık günlerde de şampiyonluğa oynuyorduk, bugün de oynuyoruz. daha iyi ve daha kötü günler de göreceğiz. ben artık anın tadını çıkarmak istiyorum. inşallah vura vura şampiyonluğa gideriz de bugünkü keyfimiz katlanarak devam eder. gidemezsek de yapacak bir şey yok. olan ve olacak şeylerin hiçbiri benim suçum değil.

    bu ülkede insanlar devletin yaptığı ihaleleri takip ediyor. şehirlerinde belediyeler parasını nasıl kullanıyor takip ediyor. bu ülkede insanlar youtube üzerinde belediyelerin ihalelerini canlı izliyor. tabii ki bilinçli vatandaş olarak verginin nereye gittiğini takip etmek, hesap sormak önemlidir. taraftar olarak da bu transferlerin maliyetleri seni doğal olarak kaygılandırabilir. ancak bu ülkede her şeyi de ben düşünmeyeyim ya. kulübümün geleceğini, bu maliyetlerin altından nasıl kalkacağını da ben düşüneceksem beni sportif direktör falan yapsınlar o zaman. hem maaşı iyidir hem de adını duyurur, iş ilişkileri falan kurarsın.

    ben vatandaşım. oy kullanarak birilerini seçerim (gerçi bugüne kadar küçücük ilçemin belediye başkanını bile ben seçemedim lol). taraftar olarak da takımımı izlerim. bu ikisinde de yetkili insanlar düşünsün biraz da nasıl olur nasıl yapılır diye. başarısız olan da gitsin veya hesap versin beni orası ilgilendirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın