• 3721
    basketbolu derbiden derbiye takip eden, ya da takip edip bu seneki transferlerden haberi olmayan yazarlarımız için bu sene yaptığımız transferleri 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde transfer ettiğimiz isimlerle örneklendirelim.

    angelo caloiaro --> radamel falcao garcia: iksisi de zamanında iyi oyunculardı. angelo mutlaka katkı verecektir bize. ama kendisinin vereceği katkı ile bize gereken katkı arasında fark olacaktır. kendisi beklentimizi karşılayamaz.

    raymar morgan --> steven nzonzi: morgan sakatlığından ötürü geçen sezon sadece 2 resmi maça çıktı. ek olarak yaşlı da birisi. nzonzi'ye benzetme sebebim ikisi de geldiğinde taraftarı mutlu etmişti. nzonzi fransız milli oyuncu olarak övülüyordu, raymar'da 2-3 sezon önceki performanslarıyla övülüyor.

    jehyve floyd --> florin andone: floyd bizde ilk 5 oynayabilecek birisi değil. bu zamana kadar oynadığı takımlarda da benchten gelip enerji veren, kısanın karşısında iyi duran birisi olarak görev aldı. floyd'u ana rol oyuncusu yaparsan sonucu üzer gibi.

    dylan ennis --> mario lemina: bu seneki en iyi transferimiz bence kendisidir. dee bost'a çok destek çıkar. şut konusunda bir melo trimble değil ama en az dee kadar iyi.

    braian angola --> jean michael seri: savunması pek iyi durmuyor. son yıllarda takımlar yetenekten çok fizik odaklı. kendisinin hücum katkısı sevindirir ama savunmadaki defoları fazla. pozisyonu itibariyle çok zayıf kalıyor. tabii bu dediklerim kendisini 3 numarada kullanırsak geçerli. eğer 2 numara oynarsa fiziği dezavantaj yaratmaz. ben kendisinin gelişinden memnunum. takımda skorer oyuncu sayısı azdı.

    edit: burada sadece yabancı transferlerimiz var. yerlileri yapmadım. yerli transferlerin çoğu o kadar kötü ki kendilerine denk yerli futbolcu bulmak çok zor. yerlilerin hepsi birer tarık çamdal, ishak doğan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın