resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 590
    camiamıza hayırlı olmasını dilediğim yeni forvetimiz.

    bundan birkaç sene evvel gıpta ile izlediğimiz, ınter'de parlayıp, psg gibi en iyi futbolcuları almaya yemin etmiş bir kulübe transfer olacak kalitede bir isim. doğal olarak en iyi zamanında alamazdık çünkü dünyanın en iyi 5 forvetinden biriydi. şu son 2 senede biraz düşüş yaşamış olması sorun değil; şampiyonlar ligi'ni hedefleyen, para babası ve neymar'ı messi'si mbappe'si olan bir takımda form tutmasını zaten beklemezler. bizim takım için ise biçilmiş kaftandır.

    başta erden bey olmak üzere yönetimi tebrik ederim. first class bir oyuncuyu ne olursa olsun ayağı bile kopuk olsa buralara getirmek her babayiğitin harcı değildir. müthiş bir emek ve özveri isteyen bir süreçten sonra bu işi başarmak tebriği hakediyor. hayırlısı olsun... bilmem farkındamıyız ama takımda artık gözü kapalı güvenemeyeceğimiz bir bölgemiz kalmadı. top forvete gelmiyor deniyor ama o aşamalar da bu azim ve hırs ile zamanla oturacaktır. hem topun ceza alanına gelmesi için en önemli faktörlerden biri de forvetin ta kendisidir.

    yedeğinde seferovic ve gomis olan bir takım olduk valla sevinçten uçuyorum. sağ kanata da yağlı azman da gelirse of ki ne off...

    (bkz: https://twitter.com/...1567467867255308288)
App Store'dan indirin Google Play'den alın