resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 580
    arkadaşının eşiyle karşılıklı, bakın tek taraflı geçici heves değil, karşılıklı bir tutkuyla aşk yaşayarak evlenen insan .
    bize, arkadaşlık-dostluk disiplinine, tüm kültürlerdeki disipline karşi.

    dostunun, yakin arkadaşının eşine, sevgilisine yan gözle bakmayacaksın , tüm erkeklerde kodlanan yazılmayan kanunlardan biri.

    how ı met your mother, dawson's creek hep dostunun kız arkadaşı, sevgilisine bir çekim duyup işlerin karışmasıyla ilgili son dönemlerde izlediğimiz yapımlar.

    kız arkadaşina sürekli boynuz takan, zampara bir arkadaşım vardı. kız boynuzu detaylı bir email ile karşı kızdan öğrenince ayrılmak içi askerden gelmesini beklemişti. epey detaylı bir mailmiş, epey. kadınların kadınlara yaptığı çok keskin.

    aynı kız, bu birazda yaramaz arkadaşla birlikteyken bana sürekli ilgi gösterirdi. ben bu yazılı olmayan kod ile karşı geldim hep. yanlız bu iş kimyadır, eğer çekim olsa muhtemelen arkadaşı arkamızda bırakıp beraber olabilirdik.

    bazen bazı evlilikler de , ilişkiler de baştan sona olmayacak duadir, zorla gider. bir kıvılcım ile insan doğruyu hissettiği yere gider .

    ondan ırz düşmani filan artık nostaljik, gereksiz mevzular. kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil. ha beklersin boşansın diye, temiz olarak cerrahi müdahale ile geçersin.
    ama işin içine libido, östrojen, kimya girince sonuç bu olmuş. evlenmiş aile kurmuşlar, demek ki tensel ve geçici heves değilmiş.

    hac'ta erkek escorta bafilenirken kalpten ölen akit yazari icardi'ye kıyasla ırz düşmanıdır. lgbt karşitliği, din, ahlak satip aynı boku fazlasiyla yediğinden dolayı gerçek ahlaksız odur.

    yani bu mevzular ne bizi ne başkasını ilgilendirir, yaşandı bitti kaygısızca, gercek askin tadına varınca diyelim ve futbolculuğuna odaklanalim*

    geliyorsa ben sahaya bakarim wanda manda beni ilgilendirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın