resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 575
    halihazırdaki fiziksel ile mental görünümü ve transfer sürecinin ilerleyiş hali itibariyle, gassaray'da uzun vadede yaratacağı saha içi ve dışı olumsuzluğu öngörmemek için türk futboluna yeni başlamış fm oyuncusu olmak gerektiren topçu.

    kimse -kendisinden ümitli taraftarlar- kusura bakmasın, şu topçu bu saatten sonra gelse ve oynasa hatta iyi oynasa da genel resme bakınca eksisi artısından fazla olacak. bu, kaçınılmazdır zira bu durum defalarca kez tecrübe edildi, benzer mantıkla "fırsat transferi" adı altında yapılan fakat sahada bir kaç maç görünüp sonra çeşitli gerekçelerle olmayan (sakatlık, maç seçmek) ve td-topçu-taraftar ilişkisine -takım kimyasına- uymayan olanı da zedeleyen transferler yüzünden gassaray müthiş rakamlarla borçlandı, elindeki para uçtu gitti. giden sadece maddi değildi, kimya da bozuldu. olan topçuya değil gassaray'a oldu.

    ama demek ki neymiş; ortada alenen bir ders varsa bile illa kendisi de tecrübe ediyormuş insan, doğruyu da yanlışı da. demek ki "x yıllık çınar, şöyle köklü camia, gelenek şu bu" tarzı ifadeler laftan ibaretmiş. napalım, bizde de böyle! biz böyleyiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın