• 19
    onemli bir olgudur.
    bu sene malesef vasatin altinda bir goruntu ciziyor.
    kanat alternatifi olmadan ligde 6. haftaya girdi takim.
    morutan gidecekti de, yerine neden hala transfer yapilmadi?

    3. stoperin emin mi luyindama mi oldugunu henuz bilen yok sanirim.
    dedikodulara gore konusursam, kaan ayhan'a ne kadar ihtiyacimiz var mesela? abdulkerim olmadiginda luyindama oynarsa mesela, 3 yerli konusunda her sey allak bullak oluyor, bu dusunulduyse kaan ayhan transferinde, bu sefer maliyet konusu kafa karistiriyor. cunku orada emin bayramin oynamasi gerektigini dusunuyorum ben. o kadar para verilen kaan ayhan sol stoper oynar mi, sanmam. nelson'u da kesemeyecegine gore?

    sonra, 1. forvet haris ise, olasi formsuzlugunda cezasinda veya allah korusun sakatliginda tek alternatifimiz 37-38 yasindaki gomis mi?
    mustafa gonderildigine gore alternatifi neden gelmedi mesela.

    hele hele sacha boey. adami kampa goturmedik. leo arkasi omar ile sag bek rotasyonu dusunuldu.
    boey satilmaya calisildi. arkasindan olmadik isler nedeniyle mecbur boey ile oynadik ve bu sefer boey arkasi leo sag bek rotasyonu olusuverdi ligin 5. haftasinda.
    hemen oncesinde de omar'i transferin avrupadaki son gununde bir anda sildik.
    hatta mahkemelik olduk. e omara da son gun takim bul kendine demek de ne bileyim... ki zaten bu yaz transfer sezonunun en basinda gitmesi gerekiyordu bence.

    sol bek rotasyonu da ayri. pva uzerinde cok fazla olumsuz dusunce var taraftarda. e yedegi kazimcan ise, neden oynatilmiyor?
    ki kazimcan bence cok yetersiz suan. ama benim gibi dusunuluyorsa neden tek alternatif olarak kazimcan dusunuldu, misal fb maci oncesi pva'ya bir sey olsa tek cozumu kazimcan mi?

    emre akbaba, emre kilinc, taylan antalyali, berkan kutlu, okan kocuk oyuncu grubundan mutlaka faydalanmak zorundayiz. omer bayrami saymiyorum tabi.
    ama bu grupta yuzu gulen tek adam berkan.

    yaratici bir oyuncu var mi yedeklerde? skora yonelik en onemli hamle gomis mi olacak?

    suan basarili ve memnun olunan tek yer herhalde merkez ortasahamiz. torreira,oliveira,midsjo hatta mertens takimda guven veren tek yer gibi. muslerayi saymiyorum, o ayri.

    yani nerden baksan tutarsizlik.

    sadece lig icin yeter kardesim diye dusunuyor olunabilir ancak takimin iskeletini ve onemli olcude bircok mevkiyi 3 4 sene icin halletmek lazim.
    sonra sampiyon olunca trabzon gibi ilk 11'den 6 oyuncu degistirmek hic olacak is degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın