resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 521
    gelirse galatasaray'ın transfer dönemlerinde yapmadan duramadığı saçma sapan transferlerden biri olacaktır.

    kariyerinin son 3 senesinde aldığı süre ortalaması 1600 dakika civarı. 2022 nisandan beri resmi maça çıkmamış. son 7 ayda aldığı süreler sırasıyla: 7, 9, 7, 11, 21, 1.

    oyuncunun süreleri her sene gittikçe düşmüş ve belli ki yedek kalmayı, kadroya girmeyi pek de sallamıyor. bir oyuncunun performans olarak zirvesine çıkabileceği yaşlarında bunu kabullenmesi bende soru işareti bırakıyor. 27 ve 28 yaşında kiralık da olsa ayrılmayı tercih edebilirdi.

    istediği kadar mücadeleci olsun verimini arttırmak için yaşı gereği taşıman gereken mertens gibi bir oyuncun varken sadece lig için böyle bir riske girip tarzı gereği taşınması gereken başka bir oyuncuya para saçmak bana çok saçma geliyor, üstelik kuvvetle muhtemel bu oyuncu ne mental ne fiziksel olarak beklentileri karşılayamayacak. satın alma olsa hadi bu sene alışsın asıl performans seneye diyelim de hemen katkı yapmayacaksa ve satın alamayacaksak kiralamanın mantığı kalmıyor.

    tabi şöyle bir durum da var oyuncu bu halde olmasa zaten nasıl gelecekti diyebilirsiniz. burda da oyuncu form tutmak, oynamak istiyor mu bu önemli. her çaptan düşen adamı almak için uğraşacaksın diye bir şey yok. hala tatilde olan adamın bana göre hiçbir şeye niyeti yoktur. plansızlığın, yıldız fetişinin gözü kör olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın