• 61
    fenerbahçe'nin ön alan baskısını maçın büyük bir bölümünde başarıyla uyguladığı müsabaka. sözlükte yazılanları okudum da, oyun kalitesizliğinden ve pozisyon zenginliğinin olmayışından bahsedilmiş sıklıkla.

    ilk 11'lerine baktığımız zaman her maç tahtaya kesin yazılır diyebileceğimiz 4-5 isim vardı sadece. takımlar genellikle 11+2-3 oyuncuyla sezonu sürdürür ancak fenerbahçe'nin ana rotasyonu 17-18 kişi olacak gibi duruyor. şu ana kadar da takımı iyi yönetiyor hocaları.

    içimde en çok ukde kalan nokta, kayserispor'a özellikle maçın ilk yarısında bu maçta asla puan kaybetmeyeceklerini net bir şekilde hissettirdiler istek olarak. kayserispor 2'yi bulsa 3'ü yine de atarlardı gibi. şampiyon olmak için en önemli husus da bu zaten. yoğun maç trafiğinde her müsabakayı göze hoş gelen ezici futbolla kazanamazsınız. ritmi düşük oyuncuları da sistemin ve rotasyonun içine dahil edip, ezici ön alan baskısıyla 2-0 galibiyetlerini herkesin aksine başarılı buldum. hocalarının da en temiz gördüğü galibiyet budur heralde.

    bunu tıpkı eski günlerdeki gibi artık takımımda da görmek istiyorum. sami yen'e gelen, ilk dakikadan son dakikaya dek o sahadan çıkamayacağı çaresizliğini kabullenerek oynasın topunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın