resim
Omar Elabdellaoui
Takım:Bodø/Glimt
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Norveç
  • 1158
    yakışanı yapmış olan futbolcu. sözlükte takımın en dokunulmazlarındandır bu hafta girilen olumsuz entryler aldatmasın, geçmişe doğru bakabilir meraklısı. geçtiğimiz yaz en kibar şekilde hakkında iki satır laf söyledik alınıp kırılanından tut ne ırkçılığımız kaldı ne de kulüp düşmanlığımız. 6 ay olsun indirim yapsın dediğimizde sen duruştan anlamazsın, hayatında o kadar parayı mı gördün de indirim bekliyorsun diye özelden darlayanlar ne hissediyor acaba merak ediyorum. (bkz: #3193511)
    hoş 2 saat önce bile aklanıyordu. neyse. kuruş bırakmadan gitmeyi seçmesi müstehak. hoş da oldu gerçekten. dediğiniz gibi kulübümüz güzel bir duruş sergiledi ve insancıl bir imaj çizdi. senelik 1.4m € ya böyle bir imajı da çizemezdik, yine haklısınız. kendisi de masum anlaşılan, cenk ergün filan yazmış koşun hadi entry girmeye.
    yaşadığı talihsiz olaydan alakasız olarak birden fazla kez covid geçirmesi ve bu sezon başı ilk maç öncesi ağrılarım var demesi de profesyonelliğini görebilene açıklar. sayesinde boey'i geri kazandık. hayata bambaşka pencerelerden baktığımızı varlığıyla bir kez daha kanıtlamıştır. taraftar desteğiyle aldığı son 1.4m € da kendisine bir ömür yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın