resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 341
    dünya topraklarındaki en iyi fox in the boxlarında biri olan falcao geldi bu takıma. biz falcao'ya ön alan baskısı falan yaptırdık. sisteme uygun değildi. sonra sakatlandı falan teneke bağlandı.

    oynatılmak istenen oyuna uygun olmayan oyuncular ne takıma, ne hocaya, ne taraftara, ne de kendisine yar oluyor. sonra adama teneke bağlayıp kazık mazık diyoruz.

    çok iyi bir golcüdür. bu kadar boş pozisyon kaçıran takımızın bitiricilik yükünü alır yüklenir ancak kendisine yok presmiş, yok istasyonmuş, yok duvarmış, yok kerem'e kulvar oluşturmakmış olmaz. ne istediğimizi bilmemiz lazım. dybala gibi bir 10 numara transferi yapabilseydik belki kendisi anlamlı olurdu. adam geçen dikine yardıran bir 10 numara olursa pivot mivot santrafor aramayız. liverpool pivot santrafor ile mi oynuyor ? hayır. ama adamların kanatları ortasahası leblebi gibi adam eksiltiyor. eksik yakalanan defans boşlularına poacherlar foxlar dalıyor. bayern münih'te mane forvet şuan. sanki adamlar pivot ile mi oynuyor. ama her maç 6 7. çünkü sane, coman, gnabry, musiala falan filan hepsi rakibin içinden geçiyor. şimdi bu takıma icardi'yi koy it gibi gol atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın