resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1269
    https://twitter.com/...bcJEtYJf-9w&s=19

    performans videosunda 3 tane kritik defansif hatasi var. 3'u de birbirinin aynisi, havadan gelen topu indirmekle ilgili. gol yememis olmamizin en buyuk sebebi pozisyonlari takip eden trabzonlu oyuncularin olmamasi. fecaat sekilde indirmis ozellikle iki tanesinde. kendi ceza sahanin ortasina top indirmezsin her ne sartla olursa olsun.

    performansinda duzelme oldugu dogru ancak fiziksel olarak takimin en iyilerinden denmesine karsiyim. cunku gercek bir depar neredeyse hic atmamis. yani fiziksel olarak kendini zorlayarak oynamiyor. bunu ofansif bindirmelerinden de anlayabilirsiniz. defansta da hava topu mucadelesinde top nasil gelirse gelsin dengesiz cikiyor hala.

    geldiginde cok begendigim ve potansiyelli gordugum oyuncuydu. hala da potansiyeline inaniyorum. ancak fiziksel olarak da, oyun olarak da geldigi zamanin bile cok gerisinde.

    tekrar depar atabilen, ofansa hizli cikip erken pozisyon alabilen hale gelince gercekten kendisini ovmeye baslayabiliriz. simdilik sadece toparlanma var diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın