• 58
    nba tarihinin gördüğü ve göreceği tartışmasız en iyi basketbolcudur. yıldız oyuncu olmak için hırs, inatçılık gerekir. mj'de hepsi vardı. kısa bir adamın üzerinden smaç bastıktan sonra kendine göre birini bulsana diyen seyirciye bir hücum sonra 2.10luk adamın üzerinden smaç basıp "bu senin için yeterince iyi miydi?" diye cevap verir, wizards'a basketbola döndüğünde berbat bir performans gösterdiği maçtan sonra "jor done?" diye başlık atan gazeteye bir sonraki maçta 40-50 atarak "bu ligde kimse benim istediğim zaman istediğim kadar sayı atamayacağımı düşünmesin" der.

    80 ve 90lı yollarda kendisini savunmak için jordan rules çıkarılmıştır, kariyeri boyunca yediği dayağın haddi hesabı yoktur. sertliğe mecburen sertlikle karşılık vermek gerekir. oyunun tek yönünü oynuyor diyenlere de bir sonraki sezon yılın savunmacısı olarak, 9 kez yılın savunma takımına girerek cevap verir. bunlar savunma sertliğiyle mümkündür, şampiyonluklar da sert savunma yapmadan olmaz nitekim.

    jordan hiçbir zaman tecavüz suçundan mahkemede yargılanmamıştır, evet melek gibi bir insan değil ama çok olumsuz özellikleri yoktur. egosu mu? bırakın da olsun. kariyerini etkilememiş ve onu gelmiş geçmiş en iyisi yapmaya engel olmamıştır ya.

    mj'i başkalarıyla karşılaştırma gafletine düşenler için: http://en.wikipedia.org/...ts_by_Michael_Jordan okuyun da kendinize gelin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın