resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 295
    önümüzdeki hafta içi istanbul'a geleceği konuşulan futbolcu.. ayrıca or..puluğun wanda'da olduğunu anlayabiliriz. çocuğun hiçbir suçu yok. zira icardi, kendi ağzından ilişkiye dair şunları söylemiş:

    "inter'in yıldız futbolcusu mauro ıcardi, otobiyografisinde wanda nara ile olan ilişkisinin nasıl başladığını anlattı.
    ikili arasındaki yakınlaşmanın başladığı dönemlerde wanda nara, icardi'nin daha önceden sampdoria'dan takım arkadaşı olan maxi lopez ile evliydi. maxi lopez ve wanda nara'ın boşanmasının ardından da ıcardi, wanda nara ile dünyaevine girmiş ve bu olay özellikle italya'da oldukça ses getirmişti.
    icardi, kitabında "wanda nara ile olan aşk hikâyem" isimli bölümünde yaşananları şöyle anlattı: "sezon öncesi kampı için abd'ye gitmeden bir gün önce, wanda'dan bir mesaj aldım. şaşırmıştım çünkü genellikle onunla değil, maxi ile konuşurdum. bana kendisi için o dönem amerika'da yeni çıkan ipad'lerden alıp alamayacağımı sordu. o an şöyle düşündüm: wanda benden gerçekten tablet mi istiyordu, yoksa bana yakınlaşmak için bahane mi buluyordu? milano'ya döndüğümde ilk yaptığım şeylerden birisi wanda ile yeniden temasa geçmek oldu. yeni ipad'i ona vermek de onu görmek için benim adıma güzel bir bahaneydi. birçok kez yazıştık ve o günlerde biraz daha yakınlaştık. bir gün bana, 'mauro, biz (maxi lopez ile birlikte) gonzalo bergessio ve eşiyle birlikte aeolian adaları'na gideceğiz. sende bizle gelsene?' yazdı. ben de kabul ettim. yatın üst katında uzanmış müzik dinlerken, wanda bir anda çıkageldi ve hiç çekinmeden yanıma oturdu. işte o an, maxi lopez ile arasındaki ilişki sona ermişti."
App Store'dan indirin Google Play'den alın