resim
Memphis Depay
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Hollanda
  • 183
    --- alıntı ---

    neymar'ın kötü bir kopyası. bak imitasyon falan değil. imitasyona yakından bakmadığın sürece gerçek mi değil mi çok anlamazsın. memphis direk kötü bir kopya. her topu alır 3 kişiyi çalımlarım, olmadı düşer faul isterim kafasında. hayır neymar bile yıllardır deniyor deniyor olmuyor ki adam yetenek abidesi, sen hangi akla hizmet böyle bir oyun tercih ediyorsun gerçekten garip. bu oyun mantalitesiyle top seviye takımların ilgisini ve hatta bu takımlara transferini hiçbir şekilde anlayamayacağım.

    aslında lyon'da 2016 2021 yılları arasını bayağı verimli geçirdi. şimdi barselona'ya gidiyor ama yine bir şey olmayacak. manchester united'a gitmeden hemen önce de psv'de harika 2 sezon geçirmişti ama manu'da olmadı, barselona'da da yapamayacak.

    bir de bu adamla ilgili beni rahatsız eden en önemli şey sahada veteran gibi takılması. 27 yaşındasın be birader, pes yani.

    --- alıntı ---

    14 haziran 2021'de yazmışım, şimdi başlığa girince farkettim. fikirlerimde değişiklik yok, barselona'da olnadı, olamazdı da zaten. üst seviye takımlar için memphis gerçek bir çöp. bizim seviyedeki takım ve ligler için ise lyon ve psv performanslarını düşünürsek, biçilmiş kaftandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın