resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 4464
    galatasaray'da olsa bugün 22 agustos 2022 fenerbahçe adana demirspor macinda bulduğu alanı asla bulamayacak bekiyle geniș alanda asla bu kadar bire bir kalamayacak futbolcu. ben onyekuru'yu severim ve uygun maliyetle galatasaray'da da görmek de isterdim oyun çeșitliliği de sağlamak için fakat adana'da olduğu kadar etkili olamayacağı gerçeğini de kabul etmek lazım. onyekuru galatasaray'da oynadığı son 2 kiralık döneminde de olympiakos'da da kapanan rakiplere karșı bekleneni veremedi. bugün adana demir'de șov yapması bu gerçeği değiștirmez.

    edit: 19-20 sezonu 2. devresini kiralık olarak galatasaray'da geçirdi. kadıköydeki maça damga vurmuștu, 1 gol atıp 1 de penaltı almıștı. bu maç hariç sadece ilk oyuna girdiği kayserispor maçinda skor 3-1ken skoru 4-1 getiren golün asisti var. bașka istatistik yapamadı.

    20-21 sezonunda takıma katıldıktan sonra ilk 2 maçında 3 gol atıp 1 de penaltı aldı ligin kalanında ise 1 farklı önde olduğumuz anlarda son 25 dk oyuna girip denizlispor ve kayserispor karșısında 3 gol atıp 1 penaltı aldı. kasımpașa maçında da son 20 dk oyuna girdi ve onun aldığı penaltı ile galibiyet golü geldi. ılk 11 bașladığı maçlarda genel olarak çok etkisiz kaldı.

    onyekuru'yu sezonda maks 10 maç 11 bașlatıp 15-20 maç son 20 dk kullanacaksak önemli katkısı olur. fakat galatasaray'ın net sol açığı olacak bir futbolcu değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın