resim
Fehmi Emre Güngör
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 238
    savunma arkasına çok adam kaçırılmasıyla hatırlayacağım 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macindaki stoperimiz. araya atılan paslarda suçu yok elbette, o pasları attırmaması gereken oyuncular sarp ile barış'tı. yine de hem emre hem neill çok fazla adam kaçırdı arkaya.

    emre güngör büyük bir hata yapmıştır, hem de çok büyük. yaptığı hata, anlık bir gecikme falan değil, aksine bir stoperin asla ama asla yapmaması gereken bir hatadır. elbette asılması, kesilmesi doğru değildir ama hatasını mazur görmeye de gerek yok. tehlikeli pozisyonlarda araya girdi, ama işi bu yahu elbette girecek. eğer böyle bir hata yaptıysa, rakip kaleye gol atması dışında başka bir telafi şekli yok bir stoper için. unutmamak lazım. bu hata bize şampiyonluk yolunda çok ciddi bir darbe vurdu.

    bu hayatta her şey sevgi ile ilgili olduğu için, sözlükte genel eğilim olarak bu kadar hoş görülüyor sanırım. zira, allah korusun aynı hatayı servet yapsaydı yazılacakları az çok tahmin ediyorum. sanırım servet tipten kaybediyor.
    bir de ben mi yanlış biliyorum diye düşündüm yazılanları okuyunuca, hiç bilmesem emre'yi bülent korkmaz gibi bir oyuncu sanacağım. ekstrası olmayan, sıradan bir stoper.
App Store'dan indirin Google Play'den alın