resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 665
    kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. yerli zorunluluğunda elimizi kendisinden daha iyi bir oyuncuyla güçlendiremezdik. lig için yeterli. takıma alışıyor. savunmanın sadece tek oyuncuyla yapılmayacağı hepimizin malûmu. pva'nın açığını kapatmak, her hafta önünde farklı oyuncuyla oynamak zor. üstelik geçen hafta kötü oynamadığı bir maçta amatörce bir hata yapıp takımın yenilgisine sebep oldu. ancak torreria ile oynamaya başladı, nelson ile uyumu kuvvetleniyor. onu buraya aldıran özelliklerini göreceğiz.
    (bkz: 19 ağustos 2022 ümraniyespor galatasaray maçı) özelinde çok iyiydi. kritik bir müdahale yaptı ki marcao'yu hatırlattı.
    biraz hafızamızı tazeleyelim. serdar aziz bizde oynarken 27 maç sakatlık 6 maç cezadan neredeyse bir sezon kaçırmıştı. üstelik özellik olarak abdulkerim'den daha iyi bir oyuncu olmadığını düşünüyorum.
    ozan kabak kısa süren galatasaray kariyerinde büyük bir sıçrama yapmıştı. ancak bu sıçramada yaptırdığı penaltılara rağmen ona destek olan teknik heyet ve taraftar büyük bir rol oynuyordu. 2-3 tane penaltı hatırlıyorum yaptırdığı. sabrettik ve para kazandık.
    marcao her daim iyi bir futbolcu ve potansiyeldi. geldiği gibi de şampiyon olduk. ama ilk geldiği dönemle şimdiki arasında uçurum var. zamanlama, yer tutma, top kullanma ve liderlik gibi özelliklerini sabrımız sonucu geliştirdi.
    aynı süreçten abdülkerim de geçiyor. destek olmalıyız. 4 sene boyunca bize hizmet edecek. alacağımız verimi arttırmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın