• 395
    üç puan açıkçası sürpriz oldu. ilk yarı oldukça kötü oynarken ikinci yarı mertens'in girişiyle beraber bir ara üstünlük kurmayı başardık fakat sınırlı oldu, devamlılık sağlayamadık.
    ilk yarıdan başlarsak takım geriden oyun kurarken büyük problem yaşadı, rakibin presine hiç bir karşılık veremedik. oyunu beklere yönlendiren rakip boey ve aanholt'un sınırlı top kullanma kabiliyetlerinden oldukça fayda sağladı. derinde oynayan takımlara karşı beklerden genişlik vermeniz şart ve biz bunu iki maçtır hiç yapamıyoruz, boey günün iyilerinden biri olmasına rağmen hücumda yetersizliği ve aanholt'un istikrarsızlığı bu tarz maçlarda problem yaşatmaya bence devam edecek.

    yerleşmede hem karşılarken hem topla oynarken yapısal problemler var. bloklar arası bağlantı kuramıyoruz ve özellikle hücum ederken oyuncular birbirinden oldukça uzak kalıyor. organizasyon eksikliği ve yetersizliği ortada. tüm bunlardan önce yeni kurulan bir takım olduğunu unutmamak gerekiyor fakat şu oynadığımız oyunun çok üzerine çıkmalıyız. isim tartışmayı doğru bulmuyorum, takımın yarısından fazlası yetersiz performans gösteriyorsa burada tartışılması gereken takım oyunu olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın