resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 311
    amaç?

    "verdiğin kararlara dikkat et. artık eski aziz yıldırım olacağım. bunların hesabını sorarım. son haftalarda hep sizin yüzünüzden puanlar kaybettik!"

    fenerbahçe başkanı bunları söyleyen. alıştık gerçi bunlara. bir çok olayın içinde bulundu aziz yıldırım. hatırlayacaksınız, sezonun ilk yarısında es es'in fenerbahçe'yi, bilek hakkıyla 2-1 yendiği maçtan sonra da gereksiz, çok sert açıklamalar yapıp, ortamı iyice germişti. o zaman da: "akıllarını başlarına alsınlar!" demişti başkan aziz. bildiğin tehdit etti federasyonu. ayrıca o zamana kadar fener lehine verilen kararlar ortada, ama konuşan yok tabi! bu olaydan sonra da hakemlerin fenerbahçe lehine verdiği kararlar artarak devam etti. bazı senaryoların döndüğü taa o zamandan belli olmuştu. yine başladı o senaryolar. baktılar takım iyi oynamıyor, başarısızlık diz boyu. çözüm mü? al baskı altına hakemleri..

    galatasaray maçı öncesi hakemleri iyice etkilemek istemiş aziz başkan. klasik fenerbahçe oyunları, alıştık artık. ayrıca bir şeyi çok merak ediyorum. acaba, kendi kendine bir alt tribüne atlayan taraftarı gündemden düşürmeyen yanlı medya, bakalım bu olayı ne kadar gündemde tutacak. ben söyleyeyim size, bir iki güne kalmaz unutulur..

    galatasaray maçında nasıl bir hakem dörtlüsü izleyeceğiz merak ediyorum doğrusu. cüneyt çakır'ın yöneteceği söyleniyor tam kesin olmasa da. tek beğendiğim hakem. umarım bu maçta da korkmadan verir kararları. gördüğünü çalar. bazı oyunlara gelip, maçı çığrından çıkarmaz. ayrıca bundan sonra hep birlikte izleyip göreceğiz fenerbahçe lehine yapılacak hataları, daha şimdiden söylüyorum. fenerbahçe'yi tekrar lige ortak etmeye çalışalacak ama nafile. önümüzdeki hafta ne hakemler kurtarabilecek aziz yıldırım'ın takımını, ne de federasyon. kaçış yok!

    --- alıntı ---

    http://jaimelesport.blogspot.com/2010/03/amac.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın