resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 1139
    takımımızın danimarkalı stoperi. sanıyorum bizde 2026'ya kadar sözleşmesi mevcut ve 25 milyon euro'luk serbest kalma bedeli de mevcut. sevilla eğer almak istiyorsa, illa ki pazarlığa oturmamıza gerek yok, daha doğrusu pazarlık yapmamız için bir sebebp yok. serbest kalma bedelini nakit ödedikleri an, oyuncuyu alabilirler. marcao gibi, illa satmamız gerekecek bir oyuncu da değil. hoş ben danimarka dünya kupasında iyi iş yapsa bile 25 milyondan fazla bir bedel ile bize gelecek takım sayısının az olduğunu düşünüyorum.

    bazen insanlar fb ile karşılaştırmanın sorunlu olduğundan vs bahsediyorlar ama, kim min jae, gelirken 1 sene sonra gideceğinin pazarlığını yapmış adam. önüne serbest kalma bedeli eklenmiş. baktığınızda fb, bizim marcao'dan bile daha kötü bir durumda idi. ama adamlar o durumda bile serbest kalma bedelini bekledi ve anlaşmayı sağladı.

    nelson gibi 23 yaşında ancak, 28*29 yaşındaki bir oyuncu kadar profesyonel maça çıkmış adam bulmak zor tabii. ancak, yine 7-8 milyon civarına nelson ayarında olmasa bile stoper transferinin yapılabileceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın