resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 2099
    8 ağustos 2022 stadyum programında yaptığı açıklamalara o kadroyu siz kurdunuz o futbolu da siz oynattınız diyemeyeceğim, çünkü bunu fatih terim yaptı siz de evet haklısınız hocam dediniz. biz sizin yerinize zaten kaliteli yardımcı antrenör getirilmesini, fatih terim yanlış yaptığında ki sizin dışınızda yanlış yaptığını herkes görüyordu, ona yanlış yapıyorsunuz diyebilecek birinin gelmesini istedik.

    evet, avrupada başarılı oldu takım da sadece defansif oyun oynayabilen galatasaray takımı mı olur? otobüsü çek, pas oyunuyla çık atabilirsen at. hakkınızı vereyim takım çok iyi defans yapıyordu da sadece avrupada işe yarayan bir taktik bu, bunun lig için bir alternatifini yaratamadınız. sizden sonra tek yaptığı fatih terim'in taktiğini taklit etmek olan bir teknik direktör geldi, o kadro başka bir şey yapabilir mi, onu da göremedik.

    genç oyuncu konusuna gelirsek, kerem dışında hepsinin performansı geldiklerinden daha kötü haldeydi. bu nasıl geleceğe yatırım yapma, futbolcu öğütme merkezine döndü galatasaray. genç futbolcu geliyor, bu neymiş be diyorduk, sizin antremanınızı yiyince sahada yürüyecek hali kalmıyordu. böyle gençlere yatırım olmaz.

    lütfen bahane üretmek yerine yanlışlarınıza odaklanın, hem galatasaray'a hem kendinize daha faydalı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın