• 885
    (bkz: #3420008)
    ben erden timur'u severim yöneticilik işine girmeden önce de severdim henüz bir yamuğunu görmedim. galatasarayın gayrimenkullleri ile ilgili hiçbir işin içerisinde olmayacağının garantisini verdi eğer bir şekilde bu işlerin ucundan tutarsa ortaya çıkar ama şimdilik kendisinin sözüne itimat etmek dışında bir şansımız yok. özetle en azından erden timur konusunda kesin ve net ifadeler kullanmasını doğru bulmuyorum.

    diğer taraftan biraz geriye gidin geçtiğimiz yıl bu zamanlar mesela b'aşk'anım tayfamız vardı twitter'ın ağır abileri ve twitch soytarıları gelsin gözünüzün önüne hatta bir grup önceki dönemi hain ilan ediyor ihraç için imza topluyorlardı. burak elmas ve yönetimine toz kondurmuyorlar aksi yönde yazan kim varsa resmen linç ediliyordu.

    yapılan transferlerin tutamayacağını söyleyenlere sözlüğün popüler yazarları "galatasaray taraftarı eğitilmez" diyordu üst perdeden...

    sonuç ortada, çok şükür domenec torrent geldi de tüm suçu bu adama atıp insan içine çıkabilecek konumda kaldılar.

    o nedenle kullandığı dili ve eleştiri seviyesini onaylamamakla birlikte görüşlerini dile getirmiş bir bakarsanız seneye bu zamanlar "adam önceden yazmış ağbi" yazarsınız başlığına...

    ben şahsen dursun özbek'i seçen genel kurulu ciddiye almıyorum o nedenle değil gayrimenkul kulübün tüm hisselerini satsalar bile artık umurumda değil. en pahalı kimse onu alsın getirsinler 2-3 sene güzel futbol izleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın