resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3416
    galatasaray’da oldukça iyi performans gösterdiği bir sezon geçiren, yabancı sınırını da düşününce rotasyonda bulunabilecek potansiyeli olan orta saha. tabi taraftar 7/24 sövüp zaten zarar görmüş psikolojisini iyice yerle bir etmezse geçerli bu durum.

    taraftarın bir oyuncuya sürekli küfrederek onu kadrodan kesemeyeceğini, onun performansını arttıramayacağını anlaması lazım. bugüne kadar hangi oyuncumuz için “eh tamam ya, çocuk da formsuz bir dönemden geçiyor” diye anlayış gösterildi? 3-4 maç kötü oynayan 5 milyon kişiden ana avrat küfür yiyor. özgüvenini zedelediğimiz oyuncuların performansları iyice çakılıyor, düzelmeleri için fırsat bile tanınmıyor. sonra oyuncuyu ne oynatabiliyorsun ne satabiliyorsun, böyle karadelik gibi sırf bonservis harcayan bir kulübe dönüşüyorsun. neden dönüşüyorsun acaba, bir kulüp ilgilendiğinde yaptığın “bu paraya sırtımda taşırım” şakaları nedeniyle olmasın?

    kulübün bu sosyal medya işine el atması lazım. gerekirse oyunculara sosyal medyayı yasaklarsın. kulübün de resmi hesaplarının kapatılması, en azından paylaşımlarının yorumlara kapatılması taraftarıyım. hiçbir yetkinliği olmayan, atavratzartzurt hesaplarının algı yaratabildiği, galatasaraylı olup olmadığı bile belli olmayan milyonların direkt kulüp gönderisi altına yorum-mention bırakıp yüzbinlerce kişiye ulaşabildiği bir ortamda bulunmak çılgınlık. galatasaray’ın her futbolcusu, kulüp için milyon euroluk yatırımlar. ama hasbelkader okuma yazma öğrenebilmiş onbinlerce kişi bunlar hakkında ileri-geri konuşup milyonlarca insana ulaşabiliyor. bu “yatırım”ların canlı kanlı insan olduğu konusuna girmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın