resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3406
    oyuncuların özelliklerini oynadıkları takımdan soyutlayarak gözlemlemek çok ciddi yetenek ve liyakat işidir.

    taylan yanında lemina, gedson, belhanda gibi oyuncular varken yıldız performansı verdi. ama yanına berkan konulunca kötü oldu. yani aslında mantık yürütürseniz sebebi çok basit. taylan kendisini tamamlayacak tarzda oyuncular ile oynamalı. yukarıda saydığım 3 oyuncunun da ortak noktası pas almayı bilmesi ve pası aldıktan sonra ister dribbling ister progressive pas ile ileri taşıyabilmesidir. yani taylan'ın eksik noktaları olan çevre kontrolü ve dribbling becerisini tamamlayan oyuncular.

    berkan ise alanyaspor'da siopis ile ciddi performans veren bir oyuncuydu. siopis geriye gelip stoperlerden top alan, dribbling ve ya pas ile ileri çıkaran bir oyuncudur. yani berkan'ın yanında oynayan oyuncunun da çevre kontrolü yüksek ve dribbling yapan bir oyuncu olması gerekmektedir.

    fark ettiyseniz berkan ve taylan'ın eksik noktaları ve birlikte oynaması gereken profildeki oyuncular benzer. ikisi birbirini tamamlayan parçalar değil. bu yüzden geçen sene gedson fernandes transferi çok önemliydi. bu yüzden "gelişemiyorsak değişmemiz" gerekiyordu. ancak rövanşist duygular ile transfer bir ahmak tarafından iptal edildi.

    iddia ediyorum, yarın takıma amadou diawara - mario lemina tarzı biri katılsın berkan ve taylan için taraftarımız hangisi oynamalı kavgası verir. bonservis bedellerini 15'ten açarlar. çünkü yanlarında kendilerini tamamlayıcı parçalar olduğunda ayrı ayrı iki oyuncu da mevcut oyunu yükselten isimler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın