resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3404
    2019-2020 sezonunun ilk yarısında her olumsuz sonuçta taraftarlardan fatih terim'e "taylan neden oynamıyor, bunlar oynayacağına taylan oynasın, kaybedeceksek taylan ile kaybedelim" isyanı vardı.

    2020-2021 sezonunda iyi değil çok iyi bir performans gösterdi. taraftarlar, milli takıma çağrılmamasına, çağrılsa da oynatılmamasına, galatasaray'da yerine etebo'nun oynatılmasına isyan ediyordu.

    2021-2022 sezonunun çoğunluğunda ve bu sezon* başında ise "oynatmayın artık bunu sahada görmek istemiyorum, taylan'ı oynatan kafasında sezonu bitirmiştir, futbolcu değil, gönderin gitsin" şeklinde yorumlar gördük, görüyoruz.

    berkan kutlu gibi 3-4 milyon euro bonservis ile gelse bir nebze anlayacağım da bonservis ödenmeden gelmiş, maaşı kulübe yük olacak seviyede değil, karakter olarak da takım içinde huzursuzluk çıkaracak bir oyuncu da değil. üstüne, yabancı sınırı var ve iki yıl önce neden milli takımda oynamıyor diye şenol güneş'e yüklenilen taylan antalyalı'nın elimizde çok kaliteli bir yerli rotasyonu varmış gibi gönderilmesi isteniyor.

    performansı iyi mi? değil. ilk 11 seviyesinde mi? değil, daha iyisi olmalı. ancak, takımda olmasının ve orta saha rotasyonunda bulunmasının da galatasaray'a zararı değil faydası olur bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın