resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 7348
    genelde çok sevdiğin hikayelerin sonu nefretle biter. o kadar ters bir adamsın ki, seni çok seviyorum çünkü zamanında senden nefret etmiştim. bariz gol kaçırdıktan sonraki saçma sapan gülümsemelerini bile özleyeceğim. futbolculuğun tartışılır ama bizden biri olduğuna dair şüphem sıfır.

    91 doğumlu olmana rağmen, forma numaran 91 iken, falcao geldikten sonra 90 numaralı formayı almıştın. ordaki inceyi anlamıştım abim ben. sen 9 numara giyen falcao’nun 10 katı galatasaraylı olduğun için almıştın 90 numaralı formayı. senin gibi kafadan kontağa da bu yakışırdı zaten. sahaların bir diğer kafadan kontağı dennis rodman da 91 giyerdi, soyadı bana mahlas oldu. belki de bir sonraki kullanıcı adım “mbaye fuckin junior diagne” olur, kim bilir?

    rizelileri döve döve attırdığın golle, sami yen’i marsilya’ya dar etmenle, en çok da senegal’deki sneaker mağazanın duvarına astığın ahmet yılmaz çalık ile beraber çekilen fotoğrafınız ile hatırlayacağım seni. bu hikayede yanan sen olmamalıydın ama birileri yanacak ki biz aydınlığa çıkalım, kabak yine sana patladı. olsun, sen alışıksın, koymaz sana bunlar. belki yarın öbür gün yine kesişir yollarımız. yolun açık olsun paşam.

    edit: https://twitter.com/...i-yNKf-I7tPqvc-eKfNA
App Store'dan indirin Google Play'den alın